BEHANDELINGEN


KNIPPEN


We laten ons knippen om er verzorgd en aantrekkelijk uit te zien. Vooral vrouwen houden ervan om hun haar regelmatig te verwennen of van coupe te veranderen. 


Wat echter vaak vergeten wordt, is dat uw haar ook onderhoud nodig heeft. Vooral bij lang haar wordt een knipbeurt vaak te lang uitgesteld of overgeslagen, omdat men nu eenmaal de lange look wil behouden. 


Wat de reden ook is, de meeste mensen met lang haar zijn vast overtuigd het haar lang te houden. Dit is een goede zaak, tenminste zolang het haar gezond is.

BALANCE TOUCH
MASSAGE


De Balance Touch techniek werk met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten.

 

Doel is zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel helpen in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen te versterken.

KLEUREN


Hoe werkt het kleuren van haren? De moderne manier van het haar kleuren, bestaat uit een chemisch proces dat in staat is pigment aan het haar toe te voegen, of juist weg te nemen. In tegenstelling tot de spoelingen en poeders die vroeger gebruikt werden, is de hedendaagse haarverf in staat om tot in de haarschacht door te dringen en zo de haarkleur te veranderen van blond tot zwart of elke kleur daar tussenin.

EPILEREN

MET DRAAD


THREADING: TRADITIONEEL ONTHAREN MET TOUWTJE

 

Threading is een traditionele wijze van epilatie (ontharing) met behulp van een touwtje en komt uit het Midden-Oosten. Vanwege de vele voordelen maakt het ook zijn opkomst in Europese landen.

MAKE UP


Naast knippen en kleuren kunt u bij mij ook terecht voor het aanbrengen van make-up.

 

Of het nu gaat om een complete metamorfose of een chique of feestelijke look voor een bijzondere gelegenheid.