OVER MIJ


Ik ben Ági (Ágnes) Oortgiesen en woon sinds april 2010 in Goor. Oorspronkelijk kom ik uit Hongarije. Twintig jaar zit ik inmiddels alweer in het kappersvak, waarvan zeven jaar als eigenaresse van een kapsalon in Veszprém (Hongarije). 

 

Ik wil u graag een indruk geven van mijn relevante kapperservaring, zodat u weet dat uw haar bij mij in vertrouwde handen is. Mijn kappersopleiding heb ik in Hongarije gevolgd. Nadat ik de opleiding met goed gevolg heb afgerond, ben ik gaan werken in een kapsalon waar ik drie jaren heb gewerkt. Ook in Hongarije had ik al ondernemersbloed in mij en heb daar een eigen salon geopend. De salon heb ik zeven jaren lang gerund en in die periode heb ik een grote klantenkring opgebouwd. Om op de hoogte te blijven van het kappersvak, maar ook om een naam op te bouwen, heb ik naast deel te nemen aan diverse cursussen ook aan wedstrijden deelgenomen. Dit was erg leuk om te doen, maar niet minder belangrijk, ook heel leerzaam. De salon in Hongarije bestaat nog steeds, maar ik ben geen eigenaar meer. Na mijn komst in Nederland, wilde ik zo snel mogelijk mijn kapperscarrière voortzetten. Ik vond al vrij snel een baan als hairstylist bij 'Mufide Hair & Spa' te Enschede. Dit was een leerzame tijd. Een jaar later ben ik aangenomen bij salon 'Haar & Zo' in Enter. Ik heb mijn Hongaarse kapperservaring en technieken in deze periode leren combineren met de Nederlandse. Het resultaat hiervan sloeg erg goed aan bij de klanten. Dit heeft ertoe geleid dat mijn drang om te ondernemen weer de kop op stak en ik nu met trots weer zelfstandig werkzaam ben.

Al deze fijne ervaringen rijker, ben ik er nu helemaal klaar voor om weer als zelfstandig kapster aan de slag te gaan in mijn eigen salon: Wijnkamp 60, 7471 CD in Goor. Tel 0614122674.